Thailand: 7 doden bij treinongeluk

Bij een ongeluk met een trein in de buurt van kustplaats Hua Hin in Thailand zijn gisteren zeven mensen omgekomen. 88 mensen raakten gewond, van wie er 22 zijn opgenomen in het ziekenhuis. Zes van de zestien wagons ontspoorden. De oorzaak is nog niet bekend. Het is het derde treinongeluk in Thailand in een week. Zondag ontspoorde in Bangkok een goederentrein en donderdag was er een ongeluk met een passagierstrein in Kanchanabhuri. (Foto Reuters) Rescue workers gather around a train after it derailed near the Thai city of Hua Hin, south of Bangkok, October 5, 2009. The passenger train bound for Bangkok derailed in Thailand's Hua Hin coastal resort district in heavy rain early on Monday, killing at least five people and injuring up to 50, local media reports said. REUTERS/Dailynews (THAILAND DISASTER TRANSPORT) THAILAND OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN THAILAND REUTERS