Overige films

Crocodile Dundee in Los Angeles (Simon Wincer, 2001, VS/Australië). In tweede vervolgfilm beweegt de Australische ‘bushwalker’ Paul Hogan zich met zijn opzichtige laarzen, zijn enorme hoed en zijn grijnzende naïviteit door Hollywood. Van een bewonderenswaardige simpelheid. RTL7, 20.30-22.15u.

Stepmom (Chris Columbus, 1998, VS). Soap over de machtsstrijd tussen Susan Sarandon en Julia Roberts, respectievelijk de ex en de nieuwe vriendin van Ed Harris, waar het gaat om het moederen over de kinderen uit het gestrande huwelijk. Dan krijgt een van de duellerende vrouwen kanker. RTL8, 20.30-22.50u.

Spider-Man (Sam Raimi, 2002, VS). Peperdure, succesrijke stripheldenverfilming zou, met al zijn superieure speciale effecten, zowel realistischer als ironischer zijn dan Batman of Superman. Titelheld Tobey Maguire bestrijdt The Green Goblit (Willem Dafoe) en probeert onderwijl het hart van Kirsten Dunst te veroveren. Veronica, 20.30-22.55u.

Volunteers (Nicholas Meyer, 1985, VS). Avonturenkomedie met Tom Hanks als een voor zijn schuldeisers op de vlucht geslagen gokker die per ongeluk verzeild raakt in het Vredesleger in Thailand en het aan de stok krijgt met de guerrilla, CIA en drugsdealers. RTL7, 22.15-0.30u.