Weer onrust in Jeruzalem

Palestijnse jongeren gooien stenen naar de Israëlische politie, tijdens onlusten op de Tempelberg in Jeruzalem. Palestijnen hadden zich gisteren bij de Al-Aqsa moskee verzameld om te bidden, toen Israëliërs besloten het terrein af te sluiten. Vorige week vielen op dezelfde plek tientallen gewonden door gevechten tussen de Israëlische politie en Palestijnse moskeebezoekers. Meer Jeruzalem op pagina 7 (Foto AFP) Masked Palestinian youths hurl stones at Israeli border policemen during clashes in Jerusalem on October 4, 2009. Israeli police and Palestinian protestors clashed near Al-Aqsa mosque compound, a flashpoint site in Jerusalem sacred to Muslims and Jews that saw similar unrest a week ago. The altercation occurred after Israeli authorities closed the holy site in the Old City of Jerusalem and 150 to 200 people gathered to pray outside the Lion's Gate, which leads into the compound, police and witnesses said. AFP PHOTO/AHMAD GHARABLI AFP