film

Loenatik, de moevie (Bobby Eerhart, 2002, Nederland). Amusante speelfilm met de vijf gekken uit de succesvolle VPRO-serie. Met Martin van Waardenberg, John Buijsman. Ned.3, 15.30-16.55u.

7 Days To Live (Sebastian Niemann, 2000, Duitsland/ Tsjechië/VS). Horrorcoproductie is schatplichtig aan talloze genre-genoten. Amanda Plummer is de echtgenote van een door een writer's block geplaagd schrijver in een afgelegen landhuis. RTL8, 22.30-0.20u.

Xiao cai feng / Balzac and the Little Chinese Seamstress / The Little Chinese Seamstress (Dai Sijie, 2002, China/Frankrijk). Eenvoudig drama over twee stadse tienerjongens in een Maoïstisch heropvoedingskamp op het platteland in de jaren zeventig. Desondanks kunnen zij zich stiekem verdiepen in Mozart, Balzac en Flaubert. En dan is er ook nog een mooi meisje. Canvas, 21.00-22.50u.