Werelddierendag

Werelddierendag Leiden Op Werelddierendag, zondag 4 oktober, viert het Rijksmuseum van Oudheden een vrolijk kinderfeest met muziek, dierenverhalen, rondleidingen en een knutselwerkplaats. In de Tempelzaal speelt een ‘beestachtig’ orkest kinderliedjes. Wie zijn knuffel meeneemt kan die op z’n Egyptisch ‘mummificeren’ met meters verband en (geknutselde) amuletten. Ook zijn er verhalen, rondleidingen over dieren in het oude Egypte, kleurplaten en speurtochten. Van 10-17u, Rapenburg 28. Toegang kinderen t/m 12 jaar gratis, activiteiten ook. Inl www.rmo.nl

Leiden

Op Werelddierendag, zondag 4 oktober, viert het Rijksmuseum van Oudheden een vrolijk kinderfeest met muziek, dierenverhalen, rondleidingen en een knutselwerkplaats. In de Tempelzaal speelt een ‘beestachtig’ orkest kinderliedjes. Wie zijn knuffel meeneemt kan die op z’n Egyptisch ‘mummificeren’ met meters verband en (geknutselde) amuletten. Ook zijn er verhalen, rondleidingen over dieren in het oude Egypte, kleurplaten en speurtochten.

Van 10-17u, Rapenburg 28. Toegang kinderen t/m 12 jaar gratis, activiteiten ook. Inl www.rmo.nl