Textielweekend

Textielweekend Tilburg Op 3 en 4 oktober is het Textielweekend met als thema How it´s made. Er zijn lezingen, workshops, ontmoetingen en inloopactiviteiten. Artist in Residence is Joost Janszen en zijn werk is in het Zwijsen complex te zien. Studenten van ROC Tilburg/ School voor mode gaan bezoekers helpen bij het project ‘Create your own monster’ en de academies uit Gent, Antwerpen en Amsterdam tonen hun nieuwste creaties. Ook is er een textielmarkt met stoffen, sieraden en tassen van industrieel rubber, sjaals, kragen en hoeden etc. Van 10-17u. Inl www.textielweekend.nl kat zonder haar haarloze kat kale kat

Tilburg

Op 3 en 4 oktober is het Textielweekend met als thema How it´s made. Er zijn lezingen, workshops, ontmoetingen en inloopactiviteiten. Artist in Residence is Joost Janszen en zijn werk is in het Zwijsen complex te zien. Studenten van ROC Tilburg/ School voor mode gaan bezoekers helpen bij het project ‘Create your own monster’ en de academies uit Gent, Antwerpen en Amsterdam tonen hun nieuwste creaties. Ook is er een textielmarkt met stoffen, sieraden en tassen van industrieel rubber, sjaals, kragen en hoeden etc. Van 10-17u. Inl www.textielweekend.nl