Nieuwe Philharmonie

Nieuwe Philharmonie Utrecht Tot 1985 kende Utrecht een eigen symfonieorkest, dat opging in het Nederlands Philharmonisch Orkest. Dirigent Johannes Leertouwer en zakelijk initiefnemer Bart van Meijl hebben met financiële hulp van de stad, de provincie en fondsen nu een nieuw (project-)orkest opgericht, dat zich zaterdag 3 oktober in MC Vredenburg Leidsche Rijn presenteert in werken van Stravinsky (Pulcinella) en Ravel (Ma Mere l'Oye) . Concertmeester is Vera Beths, onder de orkestmusici veel namen die ook als solist al bekend zijn. Inl www.uwephilharmonie.nl

Utrecht

Tot 1985 kende Utrecht een eigen symfonieorkest, dat opging in het Nederlands Philharmonisch Orkest. Dirigent Johannes Leertouwer en zakelijk initiefnemer Bart van Meijl hebben met financiële hulp van de stad, de provincie en fondsen nu een nieuw (project-)orkest opgericht, dat zich zaterdag 3 oktober in MC Vredenburg Leidsche Rijn presenteert in werken van Stravinsky (Pulcinella) en Ravel (Ma Mere l'Oye) . Concertmeester is Vera Beths, onder de orkestmusici veel namen die ook als solist al bekend zijn.

Inl www.uwephilharmonie.nl