Multi-instrumentalist Richard Bona

Multi-instrumentalist Richard Bona Toernee Richard Bona, troubadour uit Kameroen, zingt in zijn moedertaal Douala en weet werkelijk te betoveren met zijn sfeervolle muziek. De selfmade multi-instrumentalist/zanger geeft zijn songs uiterst fijnzinnig vorm met mooie klankkleuren. Ook op basgitaar klinkt hij virtuoos. Niet voor niets toerde Bona met Joe Zawinul, was hij bandleider voor Harry Belafonte en speelde hij met de Brecker Brothers. Zijn nieuwe cd heet The Ten Shades of Blues. Op 7 okt, Paard van Troje, Den Haag. 8 okt Paradiso, Amsterdam. 9okt Tivoli, Utrecht. 10 okt 013, Tilburg. Richard_Bona op North Sea Jazz 2006 in Rotterdam Terlaak, Andreas

Toernee

Richard Bona, troubadour uit Kameroen, zingt in zijn moedertaal Douala en weet werkelijk te betoveren met zijn sfeervolle muziek. De selfmade multi-instrumentalist/zanger geeft zijn songs uiterst fijnzinnig vorm met mooie klankkleuren. Ook op basgitaar klinkt hij virtuoos. Niet voor niets toerde Bona met Joe Zawinul, was hij bandleider voor Harry Belafonte en speelde hij met de Brecker Brothers. Zijn nieuwe cd heet The Ten Shades of Blues.

Op 7 okt, Paard van Troje, Den Haag. 8 okt Paradiso, Amsterdam. 9okt Tivoli, Utrecht. 10 okt 013, Tilburg.