Maar één dag regen

Hallo, ik ben Hugo. Ik ben met vakantie in Zwitserland geweest. Daar heb ik gewandeld in de bergen met mijn hele familie. Daarna gingen we naar Mégève en daarna naar ons vakantiehuisje in Frankrijk, dat heet "Le Four". We hadden heel mooi weer, dus we hebben veel gezwommen en ook een keer gekanoëd. En samen met mijn moeder heb ik een hoogteparcours (Parc d'Acrobatique) gedaan. Dat was heel spannend, vooral toen ik 5 meter boven de grond bleef hangen en niet verder kon. Gelukkig kwam iemand me helpen! We hebben maar één dag regen gehad en toen heb ik samen met mijn zus een huis voor mijn lievelingsknuffels gemaakt. Ze heten: Beertje, Panda, Vleermuis en Kangaroetje. Hier zie je mij met het huis en de knuffels op de foto. Het is gemaakt van karton en voor de gordijnen hebben we een servet kapot geknipt (dat mocht). Groetjes van Hugo Wentges (7), Oegstgeest Wentges, Hugo

Hallo, ik ben Hugo. Ik ben met vakantie in Zwitserland geweest. Daar heb ik gewandeld in de bergen met mijn hele familie. Daarna gingen we naar Mégève en daarna naar ons vakantiehuisje in Frankrijk, dat heet "Le Four". We hadden heel mooi weer, dus we hebben veel gezwommen en ook een keer gekanoëd. En samen met mijn moeder heb ik een hoogteparcours (Parc d'Acrobatique) gedaan. Dat was heel spannend, vooral toen ik 5 meter boven de grond bleef hangen en niet verder kon. Gelukkig kwam iemand me helpen! We hebben maar één dag regen gehad en toen heb ik samen met mijn zus een huis voor mijn lievelingsknuffels gemaakt. Ze heten: Beertje, Panda, Vleermuis en Kangaroetje. Hier zie je mij met het huis en de knuffels op de foto. Het is gemaakt van karton en voor de gordijnen hebben we een servet kapot geknipt (dat mocht).

Groetjes van Hugo Wentges (7), Oegstgeest