Laatste grassendagen bij Oudolf

Laatste grassendagen bij Oudolf Hummelo Op 3 en 4 oktober houden Anja en Piet Oudolf voor de laatste maal de Grassendagen. Wie dit evenement nog een keer mee wil maken kan die dagen terecht tussen 10-17u. Behalve het gebruikelijke aanbod op de kwekerij zijn ook aanwezig Rein en Mark Bulk uit Boskoop met exclusieve sierheesters en klimplanten. Rita van der Zalm met bijzondere bloembollen. En culinair schrijfster en moestuinder Alma Huisken met zaden en haar boeken Groente en Van het land. Kwekerij Oudolf, Broekstraat 17, Hummelo. Inl 010-381120 www.oudolf.com/anja-oudolf & Hummelo, oktober 2008 Grassen in de tuin van tuinontwerper Piet Oudolf. Foto: Walter Herfst Herfst, Walter

Hummelo

Op 3 en 4 oktober houden Anja en Piet Oudolf voor de laatste maal de Grassendagen. Wie dit evenement nog een keer mee wil maken kan die dagen terecht tussen 10-17u. Behalve het gebruikelijke aanbod op de kwekerij zijn ook aanwezig Rein en Mark Bulk uit Boskoop met exclusieve sierheesters en klimplanten. Rita van der Zalm met bijzondere bloembollen. En culinair schrijfster en moestuinder Alma Huisken met zaden en haar boeken Groente en Van het land.

Kwekerij Oudolf, Broekstraat 17, Hummelo. Inl 010-381120 www.oudolf.com/anja-oudolf &