Kinderboekenweek

Kinderboekenweek KINDEREN Amsterdam/landelijk Waarom zijn snoep en friet wel lekker en gezonde dingen meestal niet? En wat is (on)gezond? Over eten en snoepen gaat de Kinderboekenweek van 7 t/m 17 oktober en schrijver/illustrator Sieb Posthuma van o.a. Rintje, Boven in een groene linde zat een moddervette haan en het Kinderboekenweekprentenboek Koekjes dat hij maakte met Ted van Lieshout, gaat op toernee. Hij leest voor en geeft in het Rijksmuseum bij de expositie De Penselen, met originele tekeningen, workshops, waarbij een fabel tot leven wordt gebracht. Inl www.rijksmuseum.nl Posthuma, Sieb

Amsterdam/landelijk

Waarom zijn snoep en friet wel lekker en gezonde dingen meestal niet? En wat is (on)gezond? Over eten en snoepen gaat de Kinderboekenweek van 7 t/m 17 oktober en schrijver/illustrator Sieb Posthuma van o.a. Rintje, Boven in een groene linde zat een moddervette haan en het Kinderboekenweekprentenboek Koekjes dat hij maakte met Ted van Lieshout, gaat op toernee. Hij leest voor en geeft in het Rijksmuseum bij de expositie De Penselen, met originele tekeningen, workshops, waarbij een fabel tot leven wordt gebracht.

Inl www.rijksmuseum.nl