d'Raw

d'Raw Heerlen d’RAW is een expositie in Schunck Glaspaleis die hedendaagse kunst en graffiti combineert in schetsen en tekeningen van 43 kunstenaars. Oftewel het ongepolijste directe handschrift van de tekenaar. De expositie ontleent haar naam aan draw (tekenen) en raw (ruw). Met o.a. het kunstenaarsduo Herakut dat filigrane tekeningen met realistisch spuitwerk combineert en Harald Naegeli, die vanaf 1977 als de ‘sprayer von Zürich’ actief was met zijn graffiti op gebouwen. T/m 1 nov, Bongerd 18. Di-vr 11-17u, do tot 20u, za en zo13-17u

Heerlen

d’RAW is een expositie in Schunck Glaspaleis die hedendaagse kunst en graffiti combineert in schetsen en tekeningen van 43 kunstenaars. Oftewel het ongepolijste directe handschrift van de tekenaar. De expositie ontleent haar naam aan draw (tekenen) en raw (ruw). Met o.a. het kunstenaarsduo Herakut dat filigrane tekeningen met realistisch spuitwerk combineert en Harald Naegeli, die vanaf 1977 als de ‘sprayer von Zürich’ actief was met zijn graffiti op gebouwen.

T/m 1 nov, Bongerd 18. Di-vr 11-17u, do tot 20u, za en zo13-17u