Dostojevski in Den Haag

Dostojevski in Den Haag Den Haag Nu de dagen grauwer worden, is het weer tijd voor Dostojevski, met zijn sombere vertellingen over onaangename, opgewonden mensen. Terwijl het Ro Theater in Rotterdam werkt aan een toneelversie van zijn roman De gebroeders Karamazov, brengt het Haagse literaire theater Branoul een Dostojevski-reeks met drie solo’s. Hans Croiset doet De zachtmoedige, Hilde Uitterlinden Boze geesten en Bob Schwarze doet Aantekeningen uit het ondergrondse. Slavist Hans Boland houdt een lezing. 4 okt t/m 6 dec in Branoul, Maliestraat 12. Inl: www.branoul.nl.

Den Haag

Nu de dagen grauwer worden, is het weer tijd voor Dostojevski, met zijn sombere vertellingen over onaangename, opgewonden mensen. Terwijl het Ro Theater in Rotterdam werkt aan een toneelversie van zijn roman De gebroeders Karamazov, brengt het Haagse literaire theater Branoul een Dostojevski-reeks met drie solo’s. Hans Croiset doet De zachtmoedige, Hilde Uitterlinden Boze geesten en Bob Schwarze doet Aantekeningen uit het ondergrondse. Slavist Hans Boland houdt een lezing.

4 okt t/m 6 dec in Branoul, Maliestraat 12. Inl: www.branoul.nl.