Conny Janssen: Ruis

Conny Janssen: Ruis Rotterdam, Amsterdam Onlangs oogstte de Rotterdamse choreografe Conny Janssen in de Amerikaanse pers lof voor haar bijdrage aan de viering van New York 400. De New York Times wilde graag meer van haar zien. Nu heeft zij met negen dansstudenten van Codarts/Rotterdamse Dansacademie de voorstelling Ruis gemaakt. Zich onderscheiden, ontstijgen aan de ruis van alledag is de droom van deze jongeren, maar uiteraard zitten angsten en onzekerheden danig in de weg. Ofwel: vintage Conny Janssen. Tournee; 8 okt t/m 28 nov. Inl: www.connyjanssendanst.nl

Rotterdam, Amsterdam

Onlangs oogstte de Rotterdamse choreografe Conny Janssen in de Amerikaanse pers lof voor haar bijdrage aan de viering van New York 400. De New York Times wilde graag meer van haar zien. Nu heeft zij met negen dansstudenten van Codarts/Rotterdamse Dansacademie de voorstelling Ruis gemaakt. Zich onderscheiden, ontstijgen aan de ruis van alledag is de droom van deze jongeren, maar uiteraard zitten angsten en onzekerheden danig in de weg. Ofwel: vintage Conny Janssen. Tournee; 8 okt t/m 28 nov. Inl: www.connyjanssendanst.nl