Confrontatie

Confrontatie Middelburg De uit Denemarken afkomstige kunstenaars Nina Beier (1975) en Marie Lund (1976) presenteren The Object Lessons in de Vleeshal. Ze werken zowel individueel als samen en hebben hun optredens en objecten gebaseerd op de aanwezigheid van historie in (al bestaande) materialen en context in het museum. De werken die deel uitmaken van The Object Lessons ‘beginnen’ vanuit een idee, maar veranderen door de confrontatie met de ruimte of met het publiek, met een nog onbekende uitkomst. T/m 13 december, Markt. Di-zo 13-17u.

Middelburg

De uit Denemarken afkomstige kunstenaars Nina Beier (1975) en Marie Lund (1976) presenteren The Object Lessons in de Vleeshal. Ze werken zowel individueel als samen en hebben hun optredens en objecten gebaseerd op de aanwezigheid van historie in (al bestaande) materialen en context in het museum. De werken die deel uitmaken van The Object Lessons ‘beginnen’ vanuit een idee, maar veranderen door de confrontatie met de ruimte of met het publiek, met een nog onbekende uitkomst.

T/m 13 december, Markt. Di-zo 13-17u.