B-sides and Rarities

B-sides and Rarities Breda Soms maken kunstenaars werk dat nooit gepresenteerd wordt zoals het oorspronkelijk bedacht is. Op de expositie B-sides and Rarities in Lokaal 01 tonen kunstenaars hun werk aan de hand van begrippen als niet te realiseren in de kunst. Zo gebruikt Annette Krebs In Geluidspost flarden geluid, woorden en zinnen om mensen te herinneren aan bepaalde betekenissen die samensmelten met klank tot een abstract surrealistisch geluidslandschap. Verder worden maquettes, storyboards en schetsen van projecten getoond. T/m 12 dec, Kloosterlaan 138. Ma-vr 10-17u, za-zo 13-17.

Breda

Soms maken kunstenaars werk dat nooit gepresenteerd wordt zoals het oorspronkelijk bedacht is. Op de expositie B-sides and Rarities in Lokaal 01 tonen kunstenaars hun werk aan de hand van begrippen als niet te realiseren in de kunst. Zo gebruikt Annette Krebs In Geluidspost flarden geluid, woorden en zinnen om mensen te herinneren aan bepaalde betekenissen die samensmelten met klank tot een abstract surrealistisch geluidslandschap. Verder worden maquettes, storyboards en schetsen van projecten getoond. T/m 12 dec, Kloosterlaan 138. Ma-vr 10-17u, za-zo 13-17.