Overige films

* Grease (Randal Kleiser, 1978, VS). Gewiekste musicalhit die met de toen immens populaire John Travolta het highschool-in-de-jaren-vijftig-genre uitbuitte. Met Olivia Newton-John als oud meisje, You're the One That I Want en Hopelessly Devoted to You. Net 5, 20.30-22.50u.

Matchstick Men (Ridley Scott, 2003, VS). Driedubbele oplichtersfilm voor wie van Nicholas Cage houdt. Hij speelt een meesteroplichter die niet helemaal spoort. Met de pillen van de psychiater houdt hij zijn neuroses enigszins onder controle. Maar een na 15 jaar opduikende tienerdochter (Alicia Lohman) werkt niet rustgevend. Normaalste film tot dusver van de regisseur van films als Blade Runner en Gladiator. Veronica, 22.20-0.35u.

Grease 2 (Patricia Birch, 1982, VS). Vervolgfilm is in sommige opzichten overtuigender dan het origineel en concentreert zich op het mythologische karakter van de rock-‘n-rollcultuur, waarin verongelukte motorrijders als engelen terugkeren. Travolta en Newton-John ontbreken. Wel met Michelle Pfeiffer. Net 5, 22.50-1.10u.

Bengazi (John Brahm, 1955, VS). Routine-avontuur. Mannen op zoek naar in Afrikaanse woestijn verborgen nazigoud. Met Richard Conte. Morgen, BBC 2, 14.00-15.15u.