Medvedev duikt Poetin achterna

Medvedev duikt Poetin achterna Moskou, 31 aug. De Russische president Dmitri Medvedev neemt tijdens zijn vakantie een duik in de Wolga. Het beeld dateert al van 15 augustus, toen Medvedev vakantie had in de regio Astrakhan, vlakbij de Kaspische Zee, maar werd pas gisteren door het Kremlin vrijgegeven. Met het tonen van spectaculaire, stoer uitziende vakantiefoto’s neemt Medvedev een voorbeeld aan zijn voorganger Vladimir Poetin, nu premier in Rusland. Poetin maakte school met jachtfoto’s en was onlangs nog te zien met ontblote torso tijdens een zwempartij in Siberië, maar volgens geoefende zwemmers was de foto waarop Poetin de vlinderslag uitoefende gemanipuleerd. Die van Medvedev lijkt echt. Foto AFP Picture taken on August 15, 2009 shows Russian President Dmitry Medvedev as he dives in Volga river during his rest in Astrakhan region. TOPSHOTS/AFP PHOTO / RIA NOVOSTI / KREMLIN POOL / DMITRY ASTAKHOV AFP