Man doodt echtgenote in woning in Soest

Soest. Op een politiebureau in Amsterdam heeft zich gisteren een verdachte gemeld van het ombrengen van een vrouw uit Soest. De 29-jarige vrouw werd gisterochtend rond half acht dood aangetroffen in haar woning in de Utrechtse plaats. De verdachte is vrijwel zeker haar 33-jarige echtgenoot. Dat heeft de politie zondag bekendgemaakt. Agenten gingen naar de woning aan de Weegbreestraat in Soest, omdat er geschreeuw was gehoord. De vrouw werd er dood aangetroffen. Over de toedracht doet de politie nog geen uitspraken. ”De man heeft de twee kinderen van de vrouw meegenomen in de auto en afgegeven bij familie in Amsterdam. Daarna heeft hij zichzelf aangegeven”, aldus de politiewoordvoerder. Onduidelijk is nog of de twee kinderen, jonger dan tien, het incident hebben meegemaakt.