Shanghai bouwt voor World Expo

Shanghai bouwt voor World Expo Shanghai, 29 aug. Ter voorbereiding op de Wereldtentoonstelling in Shanghai bouwen arbeiders een platform dat uitzicht biedt op de Bund. Deze strook oude gebouwen aan de rivier de Huangpu is de beroemdste toeristische trekpleister van de Chinese stad. Op de achtergrond is de moderne skyline van Shanghai te zien. De World Expo 2010 moet de grootste wereldtentoonstelling tot nu toe worden, met 188 deelnemende landen. De Expo duurt van mei tot oktober. Foto AFP Chinese workers extend the viewing platform at the famous "Bund" with the modern skyline of Shanghai's Pudong area in the background, ahead of the 2010 Shanghai World Expo, in Shanghai on August 28, 2009. A total of 188 countries have committed to the biggest-ever World Expo, running from May to October, which, alongside the 2008 Olympics, is designed to be part of a two-pronged demonstration of China's rising global clout. CHINA OUT AFP PHOTO AFP