Zomer Jazz Fiets Tour

Jazzsaxofoniste Tineke Postma poseert in Amsterdam. Foto: Andreas Terlaak Zomer Jazz Fiets Tour Groningen Op de laatste zaterdag van augustus gaat de 23ste aflevering van de ZomerJazzFietsTour van start. Al fietsend door het Reitdiepdal, ten noordwesten van Groningen, kunnen fietsers kiezen uit 26 concerten in middeleeuwse kerkjes en boerenschuren. De focus ligt deze keer op ‘het gebruik van snaren in de actuele jazz’. Onder de artiesten die spelen, bevinden zich onder anderen Maurice Horsthuis Elastic Jargon, Tristan Honsinger Seven Seas Orchestra, Haytham Safia Quartet & Tineke Postma en Ben van Gelder Trio. 28 en 29 aug. Inl: www.zjft.nl Terlaak, Andreas

Groningen

Op de laatste zaterdag van augustus gaat de 23ste aflevering van de ZomerJazzFietsTour van start. Al fietsend door het Reitdiepdal, ten noordwesten van Groningen, kunnen fietsers kiezen uit 26 concerten in middeleeuwse kerkjes en boerenschuren. De focus ligt deze keer op ‘het gebruik van snaren in de actuele jazz’. Onder de artiesten die spelen, bevinden zich onder anderen Maurice Horsthuis Elastic Jargon, Tristan Honsinger Seven Seas Orchestra, Haytham Safia Quartet & Tineke Postma en Ben van Gelder Trio.

28 en 29 aug. Inl: www.zjft.nl