Wat een werk....

Wat een werk.... Dordrecht Wát een werk… is een expositie in Intermezzo waarin een selectie te zien is uit het enorme aanbod aan afstudeerwerk binnen de afdelingen mode- en productvormgeving aan de Nederlandse academies van dit jaar. Er is werk te zien op het gebied van mode, schoenen, sieraden en interieur van 15 vormgevers. Vooral de schoenen van Rosanne Bergsma zijn bijzonder. Ze liet zich inspireren door tentconstructies en het verschil tussen een binnen- en buitenvorm is terug te vinden in haar ontwerpen. Tot 19 sept, Voorstraat 178. Wo-za 11-17u en de 1ste zo van de maand

Dordrecht

Wát een werk… is een expositie in Intermezzo waarin een selectie te zien is uit het enorme aanbod aan afstudeerwerk binnen de afdelingen mode- en productvormgeving aan de Nederlandse academies van dit jaar. Er is werk te zien op het gebied van mode, schoenen, sieraden en interieur van 15 vormgevers. Vooral de schoenen van Rosanne Bergsma zijn bijzonder. Ze liet zich inspireren door tentconstructies en het verschil tussen een binnen- en buitenvorm is terug te vinden in haar ontwerpen. Tot 19 sept, Voorstraat 178. Wo-za 11-17u en de 1ste zo van de maand