Van Vught & Van Gogh

Van Vught & Van Gogh Zundert De manier waarop Reinoud van Vught (1960) de verf op het doek ordent is de invloed van de dynamische penseel- en pennenstreken van Vincent van Gogh te zien. Net als van Gogh kopieert hij de natuur niet, maar brengt die in de verf steeds opnieuw tot leven. Van Vught maakt bloemstukken waar de kleuren van af spatten. Op een expositie in het Vincent van GoghHuis wordt zijn verwantschap met de bloemstillevens van Van Gogh, maar ook diens experimenteerdrift, zichtbaar en voelbaar. Van 5 sept t/m 24 jan, Markt 27. Wo-vr 10-17u, za en zo 12-17u.

Zundert

De manier waarop Reinoud van Vught (1960) de verf op het doek ordent is de invloed van de dynamische penseel- en pennenstreken van Vincent van Gogh te zien. Net als van Gogh kopieert hij de natuur niet, maar brengt die in de verf steeds opnieuw tot leven. Van Vught maakt bloemstukken waar de kleuren van af spatten. Op een expositie in het Vincent van GoghHuis wordt zijn verwantschap met de bloemstillevens van Van Gogh, maar ook diens experimenteerdrift, zichtbaar en voelbaar.

Van 5 sept t/m 24 jan, Markt 27. Wo-vr 10-17u, za en zo 12-17u.