Theaterfestival TF-1 en de Fringe

Theaterfestival TF-1 en de Fringe Amsterdam Op het theaterfestival TF-1 zijn de hoogtepunten van het afgelopen seizoen te zien. Operaregisseur Pierre Audi opent dinsdag het festival met een toespraak. Daarna speelt Damiaan De Schrijver Brandhout: een tirade van Thomas Bernhard tegen het toneel. Een der aanraders is de marathonvoorstelling Tien geboden van Johan Simons’ NTGent. Aan het hoofdfestival hangt een uitgebreid Fringe festival, met zeer uiteenlopend klein grut. In de Tolhuistuin in Noord staat een Senegalese versie van het oer-Hollandse drama Op hoop van zegen. 3-12 sept Inl: www.tf-1.nl. Kamp Holland Orkater Tekst Geert Lageveen, Leopold Witte Regie Gijs de Lange Spel Geert Lageveen, Leopold Witte, Jelle de Jong, Sjaan Duinhoven, Sophie ter Hoeven, Thijs Steenkamp, Remco Sietsema, Pepijn Schoneveld, Nadia Amin, Meral Polat, Kees Boot Muziek susies haarlok bestaande uit Wessel Schrik, Tjalling Schrik, Ivo Everts, Arthur Wagenaar en Harald Austbø Vormgeving Michiel Voet Licht Stefan Dijkman Kostuums Bernadette Corstens Choreografie Peggy Olislaegers Duin, Ben van

Amsterdam

Op het theaterfestival TF-1 zijn de hoogtepunten van het afgelopen seizoen te zien. Operaregisseur Pierre Audi opent dinsdag het festival met een toespraak. Daarna speelt Damiaan De Schrijver Brandhout: een tirade van Thomas Bernhard tegen het toneel. Een der aanraders is de marathonvoorstelling Tien geboden van Johan Simons’ NTGent. Aan het hoofdfestival hangt een uitgebreid Fringe festival, met zeer uiteenlopend klein grut. In de Tolhuistuin in Noord staat een Senegalese versie van het oer-Hollandse drama Op hoop van zegen. 3-12 sept Inl: www.tf-1.nl.