Siegfried Woldhek

Siegfried Woldhek Rotterdam Geert Wilders met Pinocchio-neus, een saluerende Pim Fortuyn en koningin Beatrix met een enorme pruik. Het zijn maar drie van de honderd portretten/karikaturen op de expositie Getekende Nederlanders door Siegfried Woldhek in het Schielandhuis. Al meer dan dertig jaar tekent Siegfried Woldhek portretten van schrijvers, politici, sporters en leden van het koningshuis en niet altijd op de meest vleiende wijze. Ze vormen een boeiende documentatie van de overgang van de vorige eeuw naar onze tijd. Vanaf 1 sept tot 17 jan, Korte Hoogstraat 31. Di-zo 11-17u. bezuinigen op de politie

Rotterdam

Geert Wilders met Pinocchio-neus, een saluerende Pim Fortuyn en koningin Beatrix met een enorme pruik. Het zijn maar drie van de honderd portretten/karikaturen op de expositie Getekende Nederlanders door Siegfried Woldhek in het Schielandhuis. Al meer dan dertig jaar tekent Siegfried Woldhek portretten van schrijvers, politici, sporters en leden van het koningshuis en niet altijd op de meest vleiende wijze. Ze vormen een boeiende documentatie van de overgang van de vorige eeuw naar onze tijd.

Vanaf 1 sept tot 17 jan, Korte Hoogstraat 31. Di-zo 11-17u.