Kruistochten met Jaap

Kruistochten met Jaap Amsterdam Toneelgroep Amsterdam herneemt het vijf uur durende blijspel Kruistochten van Alan Ayckbourn. Een familieweekend wordt ernstig verstoord door de escapades van rokkenjager Norman (Hans Kesting). Ayckbourn experimenteert met de vertelvorm. Hij maakte drie toneelstukken over hetzelfde weekend en dezelfde mensen, steeds spelend in een ander vertrek van een landhuis. Hij zorgt voor een doorlopende aanvoer van sterke grappen. En let op de onverstoorbare kater op het dak. Dat is Jaap. 2-12 sept schouwburg. Inl www.toneelgroepamsterdam.nl.

Amsterdam

Toneelgroep Amsterdam herneemt het vijf uur durende blijspel Kruistochten van Alan Ayckbourn. Een familieweekend wordt ernstig verstoord door de escapades van rokkenjager Norman (Hans Kesting). Ayckbourn experimenteert met de vertelvorm. Hij maakte drie toneelstukken over hetzelfde weekend en dezelfde mensen, steeds spelend in een ander vertrek van een landhuis. Hij zorgt voor een doorlopende aanvoer van sterke grappen. En let op de onverstoorbare kater op het dak. Dat is Jaap. 2-12 sept schouwburg. Inl www.toneelgroepamsterdam.nl.