Gergjev Festival: eeuwige jeugd

Gergjev Festival: eeuwige jeugd Rotterdam Het veertiende Gergjev Festival speelt zich geheel af buiten De Doelen, deze zomer gerenoveerd en nog niet klaar voor het jaarfeest van de voormalige Rotterdamse chef-dirigent, dit jaar gewijd aan ‘Eeuwige Jeugd’. Zaterdag 29 augustus is er een gratis Veerhavenconcert met delen uit Russische opera’s. Verder: tal van concerten en, in het Nieuwe Luxor, voorstellingen van Beethovens opera Fidelio met onder anderen de beroemde sopraan Melanie Diener. Gergjev Festival: 29 aug t/m 6 sept Rotterdam. Inl. en res.: www.gergievfestival.nl

Rotterdam

Het veertiende Gergjev Festival speelt zich geheel af buiten De Doelen, deze zomer gerenoveerd en nog niet klaar voor het jaarfeest van de voormalige Rotterdamse chef-dirigent, dit jaar gewijd aan ‘Eeuwige Jeugd’. Zaterdag 29 augustus is er een gratis Veerhavenconcert met delen uit Russische opera’s. Verder: tal van concerten en, in het Nieuwe Luxor, voorstellingen van Beethovens opera Fidelio met onder anderen de beroemde sopraan Melanie Diener.

Gergjev Festival: 29 aug t/m 6 sept Rotterdam. Inl. en res.: www.gergievfestival.nl