Film van de dag

Komiek Adam Sandler speelt de hoofdrol in Punch-Drunk Love. (Paul Thomas Anderson, 2002, VS), Adam Sandler stars as Barry Egan in the Revolution Studios/New Line Cinema presentation of Punch-Drunk Love, distributed by Columbia Pictures. (2002) Photo by: Peter Sorel smpsp

Punch-Drunk Love. Paul Thomas Andersons vierde film is vermomd als komedie, maar hij experimenteert vooral met geluid, muziek, kleur en ritme. Komiek Adam Sandler speelt de hoofdrol, een man die 12.150 Healthy Choice-puddinkjes kocht en daarbij 1,25 miljoen airmiles kreeg. Sandler speelt de puddingman als een gespannen nerd die elk moment kan ontploffen omdat hij het nogal te stellen heeft met zeven bazige zussen. Bovendien wordt hij telefonisch gechanteerd. Maar dan ontmoet hij een leuke vrouw (Emily Watson). (Paul Thomas Anderson, 2002, VS), RTL8, 20.30-22.15u.

André Waardenburg