De wereld van Joost Swarte

De wereld van Joost Swarte Groningen Begonnen als striptekenaar en uitgegroeid tot wereldberoemd vormgever van affiches, boeken, pictogrammen, postzegels, letters en nog veel meer. Joost Swarte (1947) ontwerpt vaak nog met potlood en papier en werkt zijn ontwerpen daarna uit op de computer. De laatste jaren is zijn werkgebied verschoven naar het maken van illustraties (Humo, VN, The New Yorker) en – af en toe – meubels en objecten. In een expositie in het Grafisch Museum worden zijn potloodtekeningen en voltooide werken getoond. T/m 8 nov, Rabenhauptstraat 65. Di-zo 13-17u Swarte, Joost

Groningen

Begonnen als striptekenaar en uitgegroeid tot wereldberoemd vormgever van affiches, boeken, pictogrammen, postzegels, letters en nog veel meer. Joost Swarte (1947) ontwerpt vaak nog met potlood en papier en werkt zijn ontwerpen daarna uit op de computer. De laatste jaren is zijn werkgebied verschoven naar het maken van illustraties (Humo, VN, The New Yorker) en – af en toe – meubels en objecten. In een expositie in het Grafisch Museum worden zijn potloodtekeningen en voltooide werken getoond.

T/m 8 nov, Rabenhauptstraat 65. Di-zo 13-17u