'Darling of new media art'

‘Darling of new media art’ Amsterdam Cory Arcangel (VS, 1978) hackt, manipuleert en hergebruikt videogames, websoftware, film en prints. Zo becommentarieert hij digitale mediatechnologieën en culturen en zoekt hij naar mogelijkheden die zich op het snijvlak van humor, theorie en technologisch falen bevinden. Zijn interesse in technologie varieert van het niveau van de leek tot het bewust ontwrichten van digitale technieken. In het Nederlands Instituut voor Mediakunst Montevideo is nu de eerste solo-expositie in Nederland van de ‘darling of new media art’. T/m 15 nov, Keizersgracht 264. Ma-vr 9-17u

Amsterdam

Cory Arcangel (VS, 1978) hackt, manipuleert en hergebruikt videogames, websoftware, film en prints. Zo becommentarieert hij digitale mediatechnologieën en culturen en zoekt hij naar mogelijkheden die zich op het snijvlak van humor, theorie en technologisch falen bevinden. Zijn interesse in technologie varieert van het niveau van de leek tot het bewust ontwrichten van digitale technieken. In het Nederlands Instituut voor Mediakunst Montevideo is nu de eerste solo-expositie in Nederland van de ‘darling of new media art’. T/m 15 nov, Keizersgracht 264. Ma-vr 9-17u