Emotionele rentree van Van Nistelrooy bij Real Madrid

Madrid, 25 aug. - Ruud van Nistelrooy vierde gisteravond na een afwezigheid van negen maanden door een knieblessure een emotionele rentree bij Real Madrid. De Nederlandse aanvaller mocht een kwartier meedoen in de wedstrijd tegen Rosenborg om de Trofeo Santiago Bernabeu (4-0). Hij verving Kaká. ”Ik was diep ontroerd en sprakeloos.” De fans van de `Koninklijke` gaven hem een warme ontvangst in stadion Bernabeu. ”Ze applaudisseerden al voor me toen ik begon los te lopen. En nog eens toen ik het veld opliep. Het was ongelooflijk”, verklaarde Van Nistelrooy op de website van Real Madrid. Hij raakte op 5 november geblesseerd in een Champions Leagueduel met Juventus. Hij onderging een operatie aan zijn rechterknie en hervatte ruim twee maanden geleden de training.

Bekijk de doelpunten van Real op nrc.nl/sport