Trailer-Park en Zomeracademie

Trailer-Park en Zomeracademie Vijfhuizen Op het Kunstfort is v.a. zondag 23 aug (t/m 18 okt) het project Trailer Park te zien, kunstwerken en installaties die bestemd zijn voor de publieke ruimte. Van Annechien Meier is er een mobiele apotheek waar de helende werking van planten en kruiden centraal staan. Van Erik van Lieshout is er werk uit 2003, een in onbruik geraakte snoezelbus voor de instelling Heimerstein. Tijdens de zomeracademie van 24 t/m 28 aug zijn er lezingen en workshops, onder meer met twee kunststudenten uit Kirgizië. Fortwachter 1. Inl 023-5589013 & www.kunstfort.nl

Vijfhuizen

Op het Kunstfort is v.a. zondag 23 aug (t/m 18 okt) het project Trailer Park te zien, kunstwerken en installaties die bestemd zijn voor de publieke ruimte. Van Annechien Meier is er een mobiele apotheek waar de helende werking van planten en kruiden centraal staan. Van Erik van Lieshout is er werk uit 2003, een in onbruik geraakte snoezelbus voor de instelling Heimerstein. Tijdens de zomeracademie van 24 t/m 28 aug zijn er lezingen en workshops, onder meer met twee kunststudenten uit Kirgizië. Fortwachter 1. Inl 023-5589013 & www.kunstfort.nl