Romeinse soldaten

Romeinse soldaten Delft De Romeinse soldaten besteedden een groot deel van hun tijd aan het bouwen van kampen en forten. Hoe zo’n fort er precies uit zag, is nu te zien in het Leger museum. Kinderen kunnen testen of ze net zo vakkundig kunnen bouwen als een Romein? Bouw zelf een tempel of een wachttoren na. Nog t/m 23 augustus) kunnen kinderen een echte bronzen Romeinse helm winnen. Ontwerp een Romeins kostuum en leg jezelf vast als Romein. Dat kan door een foto of door een tekening van het kostuum te maken. Korte Geer 1. Inl 015 2150500 & www.legermuseum.nl. Promotie foto's Legermuseum Delft Visser, Annelies

Delft

De Romeinse soldaten besteedden een groot deel van hun tijd aan het bouwen van kampen en forten. Hoe zo’n fort er precies uit zag, is nu te zien in het Leger museum. Kinderen kunnen testen of ze net zo vakkundig kunnen bouwen als een Romein? Bouw zelf een tempel of een wachttoren na. Nog t/m 23 augustus) kunnen kinderen een echte bronzen Romeinse helm winnen. Ontwerp een Romeins kostuum en leg jezelf vast als Romein. Dat kan door een foto of door een tekening van het kostuum te maken.

Korte Geer 1. Inl 015 2150500 & www.legermuseum.nl.