Pukkelpop

Lead singer Alex Turner and Arctic Monkeys perform during the All Points West music festival at Liberty State Park Saturday, Aug. 1, 2009 in Jersey City, N.J. (AP Photo/Jason DeCrow) Pukkelpop Hasselt, België. Lowlands is uitverkocht, maar het Belgische Pukkelpop, dat eveneens een groot en goed aanbod van hedendaagse popmuziek biedt, heeft nog kaarten over. En het is de moeite waard om naar Hasselt af te reizen. Immers, een flink aantal artiesten dat op Lowlands te zien is, doet ook Pukkelpop aan, zoals Arctic Monkeys, Eagles of Death Metal, Buraka Som Sistema en The Whitest Boy Alive. En, nog een voordeel boven Lowlands, je kunt gewoon een dagkaart kopen à 75 euro, en geen passepartout. 21 en 22 aug, Hasselt, België. Info: www.pukkelpop.be AP

Hasselt, België.

Lowlands is uitverkocht, maar het Belgische Pukkelpop, dat eveneens een groot en goed aanbod van hedendaagse popmuziek biedt, heeft nog kaarten over. En het is de moeite waard om naar Hasselt af te reizen. Immers, een flink aantal artiesten dat op Lowlands te zien is, doet ook Pukkelpop aan, zoals Arctic Monkeys, Eagles of Death Metal, Buraka Som Sistema en The Whitest Boy Alive. En, nog een voordeel boven Lowlands, je kunt gewoon een dagkaart kopen à 75 euro, en geen passepartout. 21 en 22 aug, Hasselt, België. Info: www.pukkelpop.be