Oefening van het Chinese leger

Militairen van het Volksbevrijdingsleger repeteren een scène uit de musical De weg naar vernieuwing, die wordt opgevoerd in oktober. Dan viert China de zestigste verjaardag van de Volksrepubliek. De musical, met 3.200 zangers en dansers, beeldt 169 jaar Chinese geschiedenis uit en "het gevecht van de Chinese mensen op weg naar de vernieuwing van het land", aldus een woordvoerder van de overheid. (Foto Reuters) People's Liberation Army (PLA) soldiers perform during a rehearsal of a musical drama entitled "The Road of Revival" at a gymnasium in Beijing August 19, 2009. The musical drama is part of celebrations for October's 60th anniversary of the founding of Communist China, with the highlight being a massive parade by the PLA through the centre of Beijing. Picture taken August 19, 2009. REUTERS/Kevin Zhao (CHINA ANNIVERSARY ENTERTAINMENT SOCIETY) REUTERS