herman de vries

Wageningen herman de vies (hij schrijft zijn naam met kleine letters) is een van Nederlands’ meest toonaangevende hedendaagse kunstenaars. Hij staat al jaren in de jaarlijkse top 100 Nederlandse kunstenaars die Elseviers weekblad samenstelt op basis van museale exposities, artikelen, catalogi en veilingverkopen in binnen- en buitenland. Op dit moment organiseert Museum Schloss Moyland in Kleve, in Duitsland, een belangrijke solo tentoonstelling, net als galerie Wit. 23 aug t/m 13 sept. Galerie Wit (Hamelakkerlaan 38. 0317-4109307 www.galeriewit.nl do t/m zo 13u30-17u30.

Wageningen

herman de vies (hij schrijft zijn naam met kleine letters) is een van Nederlands’ meest toonaangevende hedendaagse kunstenaars. Hij staat al jaren in de jaarlijkse top 100 Nederlandse kunstenaars die Elseviers weekblad samenstelt op basis van museale exposities, artikelen, catalogi en veilingverkopen in binnen- en buitenland. Op dit moment organiseert Museum Schloss Moyland in Kleve, in Duitsland, een belangrijke solo tentoonstelling, net als galerie Wit. 23 aug t/m 13 sept. Galerie Wit (Hamelakkerlaan 38. 0317-4109307 www.galeriewit.nl do t/m zo 13u30-17u30.