Groot-Brittannië

Groot-Brittannië Edinburgh In zijn jongste boek The Greatest Show on Earth raakt de controversiële schrijver Richard Dawkins eindelijk goed zijn verhaal kwijt over de evolutietheorie. Het boek maakt debuut tijdens het literaire spektakel in hartje Edinburgh. Er is een grote verscheidenheid aan literaire werken uit 45 landen, met discussies en workshops. Op 25 augustus staat de rijke schrijverscultuur van Schotland centraal en wordt er naar werk gekeken van Schotse schrijversscholen. T/m 31 aug, Edinburgh International Book Festival, Schotland, 0044 845 373 5888 & www.edbookfest.co.uk

Edinburgh

In zijn jongste boek The Greatest Show on Earth raakt de controversiële schrijver Richard Dawkins eindelijk goed zijn verhaal kwijt over de evolutietheorie. Het boek maakt debuut tijdens het literaire spektakel in hartje Edinburgh. Er is een grote verscheidenheid aan literaire werken uit 45 landen, met discussies en workshops. Op 25 augustus staat de rijke schrijverscultuur van Schotland centraal en wordt er naar werk gekeken van Schotse schrijversscholen. T/m 31 aug, Edinburgh International Book Festival, Schotland, 0044 845 373 5888 & www.edbookfest.co.uk