Frankrijk tuinenfestival

Frankrijk tuinenfestival Chaumont-sur-Loire Kleur is het thema van de 18de editie van Festival International des jardins. Zo leenden tuinarchitecten (o.a. de begaafde Patrick Blanc, uitvinder van de ‘mur végétal’) uit de hele wereld het palet van de schilders om op twintig percelen van circa tweehonderd vierkante meter kleurrijke tuinen te ontwerpen. Aanleiding voor een poëtische wandeling of een diepere bespiegeling over de rol van de tuin in onze steden van nu. Actualiteit 2009: het domein is nu ook ’s avonds bezoeken. T/m 18 okt Domaine de Chaumont-sur-Loire, www.domaine-chaumont.fr

Chaumont-sur-Loire

Kleur is het thema van de 18de editie van Festival International des jardins. Zo leenden tuinarchitecten (o.a. de begaafde Patrick Blanc, uitvinder van de ‘mur végétal’) uit de hele wereld het palet van de schilders om op twintig percelen van circa tweehonderd vierkante meter kleurrijke tuinen te ontwerpen. Aanleiding voor een poëtische wandeling of een diepere bespiegeling over de rol van de tuin in onze steden van nu. Actualiteit 2009: het domein is nu ook ’s avonds bezoeken. T/m 18 okt Domaine de Chaumont-sur-Loire, www.domaine-chaumont.fr