DelfSail

DelfSail Delfzijl DelfSail 2009 start za 22 aug met de spectaculaire Sail-in van de grote windjammers en andere zeilschepen vanaf de Eemshaven richting Delfzijl. Het evenement duurt tot en met wo 26 aug wanneer de laatste Tall Ships weer vertrekken. Verder is tijdens DelfSail veel varend erfgoed te zien: uit tjalken, aken, klippers, zalmschouwen en botters. Er zijn diverse podia met optredens van o.a. Ilse de Lange (21 aug), Marco Borsato (22 aug) en Van Velzen (24 aug). Verder is in heel Delfzijl er straattheater, een nautische markt en rondvaarten voor het publiek. Inl www.delfsail.nl 10-07-2003-Nederland, Eemshaven. Delfsail 2003, de zeilschepen vertrekken vanuit de Eemshaven naar Delfzijl. Foto: Sake Elzinga Elzinga, Sake

Delfzijl

DelfSail 2009 start za 22 aug met de spectaculaire Sail-in van de grote windjammers en andere zeilschepen vanaf de Eemshaven richting Delfzijl. Het evenement duurt tot en met wo 26 aug wanneer de laatste Tall Ships weer vertrekken. Verder is tijdens DelfSail veel varend erfgoed te zien: uit tjalken, aken, klippers, zalmschouwen en botters. Er zijn diverse podia met optredens van o.a. Ilse de Lange (21 aug), Marco Borsato (22 aug) en Van Velzen (24 aug). Verder is in heel Delfzijl er straattheater, een nautische markt en rondvaarten voor het publiek. Inl www.delfsail.nl