De Noorderzon schijnt

De Noorderzon schijnt Groningen Festival Noorderzon, gisteravond geopend, brengt internationaal locatietheater en popmuziek vanuit het festivalhart in het Noorderplantsoen. Het Australische Stalker brengt acrobatiek boven water. Ko van den Bosch en Malou Gorter brengen de komische tirade De mevrouwen Aarsschaafsel & Korrelfotze. Amerikaan Zachary Oberzan keert terug naar zijn broer, om nog één keer samen films na te spelen. Faustin Linyekula – winnaar van de Prins Claus Prijs – en Flamme Kapaya brengen een dansshow met ndombolo: Congolese pop. T/m 30 aug Inl: www.noorderzon.nl.

Groningen

Festival Noorderzon, gisteravond geopend, brengt internationaal locatietheater en popmuziek vanuit het festivalhart in het Noorderplantsoen. Het Australische Stalker brengt acrobatiek boven water. Ko van den Bosch en Malou Gorter brengen de komische tirade De mevrouwen Aarsschaafsel & Korrelfotze. Amerikaan Zachary Oberzan keert terug naar zijn broer, om nog één keer samen films na te spelen. Faustin Linyekula – winnaar van de Prins Claus Prijs – en Flamme Kapaya brengen een dansshow met ndombolo: Congolese pop. T/m 30 aug Inl: www.noorderzon.nl.