De ingebeelde zieke

Utrecht, 11-08-09. Beeld uit de voorstelling "De ingebeelde zieke" van Moliere, bij het nieuwe gezelschap De Utrechtse Spelen. Regie Jos Thie, met o.a. Paul Kooy, Loes Luca, Tjitske Reidinga en Peter Blok. Foto Leo van Velzen De ingebeelde zieke Utrecht Het uitbundige blijspel De ingebeelde zieke van Molière gaat vanavond in première in de Utrechtse schouwburg en blijft daar vijf weken staan. Paul R. Kooij speelt de hypochonder Argan die zijn ziektevrees gepassioneerd koestert. Om zijn bed cirkelen artsen en familieleden die allemaal iets van hem willen. Loes Luca speelt de snelgebekte huishoudster, Tjitske Reidinga zijn doortrapte vrouw. De Utrechtse Spelen van Jos Thie maken er een show van met zang en dans op de originele barokmuziek van Charpentier. T/m 19 sept. Inl: www.deutrechtsespelen.nl. Velzen, Leo van

Utrecht

Het uitbundige blijspel De ingebeelde zieke van Molière gaat vanavond in première in de Utrechtse schouwburg en blijft daar vijf weken staan. Paul R. Kooij speelt de hypochonder Argan die zijn ziektevrees gepassioneerd koestert. Om zijn bed cirkelen artsen en familieleden die allemaal iets van hem willen. Loes Luca speelt de snelgebekte huishoudster, Tjitske Reidinga zijn doortrapte vrouw. De Utrechtse Spelen van Jos Thie maken er een show van met zang en dans op de originele barokmuziek van Charpentier. T/m 19 sept. Inl: www.deutrechtsespelen.nl.