Blikvanger op de wereldexpo

Deze lichtinstallatie wordt getest in de aanloop naar de Wereldtentoonstelling van 2010 in het Chinese Shanghai. De tentoonstelling, die van 1 mei tot 31 oktober 2010 te zien is, heeft als thema 'Better City, Better Life'. Inmiddels hebben 191 landen zich opgegeven om mee te doen. In 1851 werd de eerste wereldtentoonstelling georganiseerd in Londen: een product van het optimisme van de Industriële Revolutie. De Eiffeltoren in Parijs en het Atomium in Brussel zijn overblijfselen van latere tentoonstellingen A view shows a lighting test at the "Sun Valley" at the 2010 World Expo site in Shanghai, August 17, 2009. The Shanghai Expo, with the theme of "Better City, Better Life", is scheduled to be held from May 1 to October 31, 2010. So far, 191 nations and 48 international organizations have officially confirmed their participation in the Expo, according to Xinhua News Agency. Picture taken August 17, 2009. REUTERS/China Daily (CHINA ANNIVERSARY SCI TECH IMAGES OF THE DAY) CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA REUTERS