Overige films

Clockwise (Christopher Morahan, 1985, GB). In komedie verbergt schoolhoofd John Cleese zijn aangeboren onhandigheid achter punctualiteit. Wanneer hij de trein naar een belangrijke vergadering mist, volgt een escalatie van tegenslagen. RTL7, 20.30-22.20u.

The Prince of Tides (Barbra Streisand, 1991, VS). Verfilming van Pat Conroys bestseller over romance tussen twee archetypen: een ruwe bolster, blanke pit met een jeugdtrauma uit South-Carolina (Nick Nolte) en een Joodse psychiater uit New York. (Streisand). Met Jeroen Krabbé als vioolspelende echtgenoot.RTL8, 20.30-23.00u.

The Count of Monte Cristo (Kevin Reynolds, 2002, VS). Meest recente bioscoopversie van klassieker van Alexandre Dumas is ouderwetse avonturenfilm over opportunisme, hoogverraad en ware vriendschap in een vroeg negentiende-eeuws Frans decor. Met Jim Caviezel, Guy Pearce, Richard Harris. Veronica, 20.30-23.15u.

Fletch (Michael Ritchie, 1985, VS). Misdaadkomedie waarin verslaggever undercover gaat werken voor een eigenaardige opdrachtgever: hij moet die namelijk om zeep helpen. De spannende plot wordt hier en daar tenietgedaan door de voortdurende stroom wisecracks van komiek Chevy Chase. RTL7, 22.20-0.10u.