2 redenen om tv te kijken

1 vrouwenserie

Desperate Housewives

NET5, 20.30-22.20u.

Nieuwe reeks over de huisvrouwen op Wisteria Lane begint vanavond met een dubbele aflevering. Terwijl Bree zichzelf trakteert op een nieuwe auto dankzij het succes van haar kookboek, moeten Lynette en Tom hun Mustang verkopen omdat ze het geld erg goed kunnen gebruiken. Susan wil haar zoontje naar een te dure school sturen.

2 Mannenfilm

Fight Club

Veronica, 23.15-01.35u.

Film over mannen die voor de lol een vechtclub beginnen om weer iets te voelen in hun leven, is nihilistisch en neemt een verrassende wending. De achterliggende boodschap van Fight Club is uiterst serieus: de moderne consumptiemaatschappij zuigt ons leeg, het enige wat ons rest is haar op te blazen en opnieuw te beginnen. (David Fincher, 1999)