Straaljagers botsen tijdens repetitie

Twee Russische straaljagers botsten gisteren op elkaar tijdens een repetitie voor een luchtvaartshow die morgen plaatsvindt, vlak buiten Moskou. Russische media meldden dat één piloot om het leven kwam en dat twee anderen dankzij hun schietstoel overleefden. Vier mensen raakten gewond toen één van de vliegtuigen op huizen terechtkwam. Eerder dit jaar werd een deel van de Russische luchtvloot verplicht aan de grond gehouden na twee ongelukken in drie dagen. (Foto AFP) Russian emergencies ministry workers stand near wreakage at the crash site of two Russian Su-27 fighter jets outside Moscow on August 16, 2009. One pilot died and four people were seriously injured after two fighter jets collided during aerobatics practice near Moscow ahead of the annual air show, Russian news agencies reported. AFP PHOTO / DMITRY KOSTYUKOV AFP