Unmade beds

scene uit de film Unmade Beds (2009) FOTO: Cineart Unmade beds In: 8 bioscopen In Unmade Beds verhuist de 20-jarige Axl van Madrid naar Londen. Hij gaat op zoek naar zijn Britse vader, die hem op jonge leeftijd in de steek liet. Na wat rondzwervingen, komt hij terecht in een groot kraakpand en raakt hij bevriend met enkele Londenaren. In hetzelfde oude pakhuis woont Vera, een Française met liefdesverdriet. Ze werkt in een boekhandel en legt het aan met een naamloze vreemdeling (Michiel Huisman). Hoewel ze een hotelbed delen, vertellen ze elkaar hun naam niet en wisselen ze geen telefoonnummers uit. Regie: Alexis dos Santos. Cineart

In: 8 bioscopen

In Unmade Beds verhuist de 20-jarige Axl van Madrid naar Londen. Hij gaat op zoek naar zijn Britse vader, die hem op jonge leeftijd in de steek liet. Na wat rondzwervingen, komt hij terecht in een groot kraakpand en raakt hij bevriend met enkele Londenaren. In hetzelfde oude pakhuis woont Vera, een Française met liefdesverdriet. Ze werkt in een boekhandel en legt het aan met een naamloze vreemdeling (Michiel Huisman). Hoewel ze een hotelbed delen, vertellen ze elkaar hun naam niet en wisselen ze geen telefoonnummers uit. Regie: Alexis dos Santos.