Paul Huf

Paul Huf Amstelveen Fotograaf Paul Huf (1924-2002), treedt op de expositie Kijken met de ogen van Vincent van Gogh in Museum Jan van der Togt in de voetsporen van de beroemde schilder. Huf maakte de foto’s eind jaren tachtig in Zuid-Frankrijk, waar Van Gogh tussen 1880 en 1890 verbleef. Hij verdiepte zich in de schilderijen en brieven van Van Gogh, en maakte de foto’s met dezelfde intense kleuren. Negentien jaar geleden verschenen de foto’s van zonnebloemen, korenvelden en sterrenhemels voor het eerst in een boek van de KLM. T/m 28 aug. Dorpsstraat 50. Wo t/m zo 13-17u. Inl: www.jvdtogt.nl Paul Huf, Museum Jan van de Tocht. Credits: Paul Huf/MAI huf, Paul

Amstelveen

Fotograaf Paul Huf (1924-2002), treedt op de expositie Kijken met de ogen van Vincent van Gogh in Museum Jan van der Togt in de voetsporen van de beroemde schilder. Huf maakte de foto’s eind jaren tachtig in Zuid-Frankrijk, waar Van Gogh tussen 1880 en 1890 verbleef. Hij verdiepte zich in de schilderijen en brieven van Van Gogh, en maakte de foto’s met dezelfde intense kleuren. Negentien jaar geleden verschenen de foto’s van zonnebloemen, korenvelden en sterrenhemels voor het eerst in een boek van de KLM.

T/m 28 aug. Dorpsstraat 50. Wo t/m zo 13-17u. Inl: www.jvdtogt.nl