Our World

Our World Haarlem Galerie 37, onderdeel van het Spaarnestad fotoarchief, toont deze zomer de expositie Our World, over de relatie tussen kunst en de gamescultuur. De tentoonstelling is gemaakt in samenwerking met Guerilla Games, ontwikkelaar van het populaire computerspel Killzone. Te zien zijn onder meer voorbeelden van de ontwerpen – vanaf de eerste prille fase – en het artwork van Killzone 2. Ook zijn er bijzondere unica en werken in kleine oplage die speciaal voor deze tentoonstelling zijn gemaakt. T/m 6 sept. Groot Heiligland 47. Do t/m zo 12-17u. Inl: www.spaarnestadphoto.nl 'Our World', Galerie 3- Spaarnestadphoto

Haarlem

Galerie 37, onderdeel van het Spaarnestad fotoarchief, toont deze zomer de expositie Our World, over de relatie tussen kunst en de gamescultuur. De tentoonstelling is gemaakt in samenwerking met Guerilla Games, ontwikkelaar van het populaire computerspel Killzone. Te zien zijn onder meer voorbeelden van de ontwerpen – vanaf de eerste prille fase – en het artwork van Killzone 2. Ook zijn er bijzondere unica en werken in kleine oplage die speciaal voor deze tentoonstelling zijn gemaakt. T/m 6 sept. Groot Heiligland 47. Do t/m zo 12-17u. Inl: www.spaarnestadphoto.nl