Musiksommer in Duitsland

Musiksommer in Duitsland Oberstdorf Het dorp ligt middenin de Allgäuer Alpen: en elk jaar komen hier musici en luisteraars bijeen. Om de Oberstdorfer Musiksommer te vieren, een internationaal festival voor klassieke muziek. Sommige concerten vinden op bergtoppen plaats, andere in kerken, kastelen en kloosters. De organisatoren beloven een ‘contrastrijke dramaturgie en moedige experimenten’. Dat wordt dus een mix van bekende en minder bekende namen. De Alpensymphonie van Richard Strauss vormt het passend slot. T/m 20 aug. Inl 0049 -8322700290 en www.oberstdorfer-musiksommer.de.

Oberstdorf

Het dorp ligt middenin de Allgäuer Alpen: en elk jaar komen hier musici en luisteraars bijeen. Om de Oberstdorfer Musiksommer te vieren, een internationaal festival voor klassieke muziek. Sommige concerten vinden op bergtoppen plaats, andere in kerken, kastelen en kloosters. De organisatoren beloven een ‘contrastrijke dramaturgie en moedige experimenten’. Dat wordt dus een mix van bekende en minder bekende namen. De Alpensymphonie van Richard Strauss vormt het passend slot. T/m 20 aug. Inl 0049 -8322700290 en www.oberstdorfer-musiksommer.de.