Marshmallows

In de vakantie was ik bij België geweest. Daar hebben wij gebarbecued en we hebben lekkere marshmallows geroosterd. En we aten iedere dag buiten. En op het grasveld hadden we een klimtoestel met schommels en een glijbaan. In de slaapkamer stond een gewoon bed en een stapelbed en ik sliep boven in het stapelbed. Als ik in de nacht naar de wc moest, was er geen trappetje en moest ik voelen of ik de stoel voelde, want de stoel was niet hoog genoeg. Het huis heette het Prutske. We zijn ook toen we weer teruggingen even uit de auto gegaan om naar de kermis te gaan. Ik ben in twee dingen gegaan, in de cocoon en in een soort van springding. Daar is de foto van. Bij het blikken gooien had ik een telefoontje gewonnen met batterijtjes. Jet Aviva Uyenburg, 5 jaar

In de vakantie was ik bij België geweest. Daar hebben wij gebarbecued en we hebben lekkere marshmallows geroosterd. En we aten iedere dag buiten. En op het grasveld hadden we een klimtoestel met schommels en een glijbaan. In de slaapkamer stond een gewoon bed en een stapelbed en ik sliep boven in het stapelbed. Als ik in de nacht naar de wc moest, was er geen trappetje en moest ik voelen of ik de stoel voelde, want de stoel was niet hoog genoeg. Het huis heette het Prutske. We zijn ook toen we weer teruggingen even uit de auto gegaan om naar de kermis te gaan. Ik ben in twee dingen gegaan, in de cocoon en in een soort van springding. Daar is de foto van. Bij het blikken gooien had ik een telefoontje gewonnen met batterijtjes.

Jet Aviva Uyenburg, 5 jaar